Rozdělení vlasů podle ceníku

11.09.2009 16:34

 

Nízká kvalita

Jsou to vlasy evropského typu - tzn. že vlasy jsou ztenčené, chybí vrchní vrstva kutikuly
Jedná se o vlasy asijské a indické ztenčené, tak aby byly kompatibilní k našim evropským vlasům. Jelikož byly vlasy chemicky ztenčované a barvené, životnost je nižší. Obecně jsou tmavší odstíny kvalitnější než blond. Vhodné pro osoby, které chtějí velkou změnu a nechtějí moc investovat. Při správné péči a ošetřování mohou vydržet půl roku až rok.

Střední kvalita

Kazašské vlasy
Jedná se o vlasy z regionu v okolí Kazachstánu. Geograficky patří do Evropy, ale obyvatelé jsou indoevropským národem. Vlasy jsou velmi kvalitní, životnost je minimálně 2 roky. Kvalitou se vyrovnají evropským vlasům, ale jsou těžší a struktura je také o něco hrubší a tvrdší než u evropských vlasů. Zesvětlované vlasy jsou choulostivější na úpravu, ale časem se vyživí a zesílí. Dobrá volba pokud hledáte kvalitu, ale za nízkou cenu.
Většina kadeřnictví často zaměňuje tyto typy vlasů se středoevropskými panenskými a tím klame zákaznici!

Nejvyšší kvalita

Středoevropské vlasy, panenské nebarvené
Jedná se o vlasy z ČR a SR 100% nejvyšší možná kvalita. Jsou nejvhodnější pro naše české vlasy. Extra dlouhá životnost, až 10 let. Pokud neplánujete časté změny účesů a hledáte hlavně kvalitu na více let, jsou evropské vlasy pro Vás nejlepší volbou. Vlasy jsou panenské tzn. nikdy nebarvené ani jinak chemicky upravované. Blond odstíny se dobarvují.

Všechny vlasy si osobně vybírám a ručím za kvalitu.

U mě si může být 100% jisté, garantuji kvalitu a nejnižší ceny.

 

Vlasy Vám prodloužím metodou kreatin, ultrazvukem (za studena) a micro ring.

ceník zde